Klik her
og bliv
kontaktet

Ja tak, jeg vil gerne have mere
information om Byhusene


Foto fra prøvelejlighed – til udlejning gennem Living Homes

NATUR OG FÆLLESSKAB I BYEN 
Bliv en del af et stort fællesskab og en lille, velfungerende bydel få få kilometer fra indre by. Her smelter karriere, trygt børneliv, storby og natur sammen.

Nabohusene ligger 12 minutters metrotur fra Kongens Nytorv, og få skridt fra Fælledens grønne vildnis og bløde klappedyr. Her er der plads til den hverdag, I drømmer om.

Området omkring Nabohusene har alt, I behøver; institutioner og skole i gåafstand, 145 indkøbsmuligheder i Field’s shoppingcenter, fantastisk natur, metrostationer og motorvejsafkørsel.

De 38 lejligheder og penthouselejligheder er fordelt på to bygninger. Boligerne er fra 73 til 132 kvm og har 3-4 værelser. I stueetagen får I en privat terrasse, højere oppe følger en solfyldt altan eller tagterrasse med. De højest beliggende boliger er på 4. og 5. sal.

I alt udgør Nabohusene, Byhusene og Tårnhusene 194 rækkehuse og lejligheder, som bindes sammen af et trygt stisystem og grønne fællesområder. Alle dine omgivende naboer er allerede flyttet ind, så kvarteret er fyldt med liv og familier, når I rykker ind. Nabohusene er kvarterets sidste boliger.

NEM LEG OG LÆRING 
Med få hundrede meter til den lokale daginstitution LilleArena, er der tid til en god start på morgenen. Institutionen har plads til 158 børn og leg i hele huset. Ligesom områdets øvrige institutioner og skoler, har den fokus på bevægelse og natur.

LilleArenas udendørs område er en legeplads på 1.200 kvm, med minibold- og aktivitetsbane, som må bruges af alle efter lukketid.

For de større familiemedlemmer har Ørestad en folkeskole og en friskole. Når Kalvebod Fælled Skole åbner i Arenakvarteret i 2018, er det med idrætshal og fokus på sport og friluftsliv.

De største kan vælge Ørestad Gymnasium, som også ligger i gåafstand fra Nabohusene. Skolen er 100% digital og har i flere år været landets mest søgte.

Website_nabohusene_1992x1410_11

ET SÆRLIGT FÆLLESSKAB

Nabohusenes kvarterfæller, Byhusene og Tårnhusene, består af 84 familierækkehuse og 72 lejligheder. Med dem bliver du og din familie en del af et helt særligt fællesskab. Børnene går i børnehave, vuggestue og skole sammen. De kan lege på kryds og tværs i området og løbe trygt og sikkert hjem via stisystemet.

Du kan snakke i opgangen, på de grønne fællesområder eller på kvarterets Facebook-side med dine nye naboer. Og du kan begynde samtalen, allerede inden I er flyttet ind.

Nabohusene er klar til indflytning i foråret 2018 – Kontakt Living Homes.

Forbehold
Der kan forekomme ændringer til plantegninger og billeder, primært pga. myndighedskrav. Fordi Nabohusenes bygninger udføres med forskelligt etageantal, og fordi lejlighederne har varierende indretning, er det ikke sikkert, at du finder et billede af netop din
nye bolig. Men du kan finde detaljer om bl.a. køkken, bad og gulve i salgsbrochurens materialebeskrivelse.

Gem

Gem