Klik her
og bliv
kontaktet

Ja tak, jeg vil gerne have mere
information om Byhusene


Website_nabohusene_1992x1410_6

Find alt i Arenakvarteret

Royal Arena
Med Danmarks nye multiarena Royal Arena i baghaven har du aldrig langt til landets største koncerter og sportsbegivenheder. Planen er, at der vil være mellem 60 og 80 arrangementer i arenaen hvert år, fra rockkoncerter, svømmestævner og håndboldkampe til Disney On Ice. Royal Arena har plads til op mod 15.000 siddende og stående koncertgængere og 12.500 sportspublikummer.

Sportsaktiviteter
Dit lokalområde har både en døgnåben streethal med multibaner, motionscentre, golfanlæg og byens bedste løberuter på Fælleden. Der er balletstudie i Field’s og ny skøjtehal ved Royal Arena, som har åbent alle årets dage. Fra 2018 må lokale sportsforeninger bruge Kalvebod Fælled Skoles nye idrætshal.

Byfælleden
Arenakvarterets Byfælled er et vigtigt omdrejningspunkt i området. Med flere rolige pladser er den indgangen til kvarteret og samlingssted for metroens rejsende. En kanal løber fra Fælleden mod vest til metroen mod øst og trækker naturen ind i bykvarteret. Med træer, planteøer og vandbassin er Byfælleden et rart område, hvor alle Arena- kvarterets beboere kan gå, lege og mødes.

Kanalerne
Ørestads kanaler binder hele området sammen. De er ikke kun kønne at se på, men beskytter også mod oversvømmelser. Fra nord til syd bugter de sig som et eget økosystem med ænder, hejrer og fisk. Alle områdets beboere over 15 år kan gratis låne en kajak og padle af sted på kanalerne. Om vinteren fejes skøjtebaner frem, hvis isen er tyk nok.

Metro og transport
Med få hundrede meter til Ørestad og Vestamager metrostationer, kan du komme hele byen rundt på ingen tid – til kaffeaftaler i Torvehallerne og kærestemiddag i centrum. Busser kører til metrostationerne, og Øresundstoget har retning mod Hovedbanegården, lufthavnen og Malmø fra Ørestad Station. I bil kan du komme på motorvejen via E20, og på cykel tager det kun få minutter at komme til byen.

Underholdning
Ørestad er fyldt med underholdning for hele familien året rundt. I Bella Center finder du bl.a. BogForum, loppemarkeder, Lego World og kunstmessen Code Art Fair. Ørestad Kulturdag løber af stablen i september, imens sommeren er fyldt med DR Sommerfestival med Ramasjang-værter og rideture fra Hestefolden på Kanalvej. Den Blå Planets er en kort metrotur væk, og Fælledens får, lam og køer kan klappes og håndfodres.

Indkøb
Field’s shoppingcenter har åbent til kl. 20 alle ugens dage og ligger ti minutter fra din hoveddør. Lige meget om du har brug for bleer, takeaway eller en ny garderobe, finder du det her. Centeret har også en stor, nyopført biograf med ni sale. Du kan selvfølgelig også handle endnu mere lokalt, når butikker og cafeer rykker ind i byggerierne ved Byfælleden. Eller du kan gøre det modsatte og tage metroen til Strøget og stræderne. I 2018 åbner to store supermarkeder og flere etager med legeland ved Vestamager Station.

Skoler og institutioner
Få skridt fra din hoveddør ligger LilleArena, en integreret daginstitution med plads til 48 vuggestuebørn og 110 børnehavebørn. Med særligt fokus på idræt og bevægelse, er bygningen lavet med 1.200 kvm legeplads og rum, der opfordrer til leg. I maj 2018 indvies Kalvebod Fælled Skoles nye, runde bygning og idrætshal. Familiens teenagere kan læse på Ørestad Gymnasium. Skolen er 100% digital, har 14 studieretninger og kan findes på lister over verdens mest innovative uddannelsesinstitutioner.

Følg med
Smugkig på Ørestad og kvarteret, allerede inden I er flyttet ind. På Facebook og Instagram kan du følge med på byhuseneorestad – her er opslag og nyheder for hele kvarteret, og derfor også om Nabohusene. Vil du se og læse mere om Ørestad, kan du følge gruppen ”Ørestad” på Facebook. På Instagram deler Ørestads beboere yndlingssteder med #ørestad #orestad #amagerfælled #naturamager #kalvebodfælled #8tallet #8-tallet.

Så centralt bor du:
10 min. fra Kgs. Nytorv med Metro
12 min. fra Nørreport med Metro
16 min. fra Frederiksberg med Metro

6 min. fra Københavns Lufthavn med Øresundstoget.
7 min. fra Københavns Hovedbanegård med Øresundstoget.

2 min. fra Ørestadens egen biograf, som åbner i 2015.
3 min. fra Fields, der byder på shopping og indkøb i flere etager.

1 sek. fra din egen frugtplantage og naturen.

kvarteret_website

Website_nabohusene_1992x1410_4

Website_nabohusene_1992x1410

Gem

Gem

Gem

Gem