Den dejligste skiferie er i en bjerghytte med pejs

ferie
dsfv6

Skiferie er lig med hygge. Blandingen af at give den gas og rører sig hele dagen ude på pisterne og hyggen ved at komme tilbage til skihytten og snakke om dagen med familien eller vennerne, er helt unik. Netop derfor er der også flere og flere danskere der vælger at tage på skiferie, og dette tal ser kun ud til at være stigende. Og det er der ikke noget at sige til, for en skiferie kan virkelig skabe minder for livet, uanset om man er ung eller gammel.

 

I takt med at flere og flere tager på skiferie, så er der også kommet flere og flere skisportssteder og derfor også flere valg der skal træffes, inden man skal afsted. Her i artiklen får du råd til hvilke parametre du skal lægge ekstra vægt på, næste gang du skal på skiferie. Med helt små detaljer kan du gøre det til en endnu mere luksuriøs og uforglemmelig oplevelse.

 

Kombiner kulden fra løjperne med varmen fra pejsen

 

Næste gang du skal vælge en skihytte, så vælg en skihytte med pejs. Ikke nok med at en pejs kan sprede en helt unik varme i hytten, så kan den også sprede endnu mere hygge. Der er nemlig ikke noget som at komme hjem efter en hel dag i kulden og sætte sig ind foran den knitrende pejs, sammen med resten af familien. Mærk hvordan varmen langsom vender tilbage til fingrene og tæerne, mens du kan høre sneen dale og vinden blæse udenfor. Det er en helt fantastisk kontrast.

 

Ikke nok med at en pejs kan sprede hygge, så kan den også være et samlingspunkt for hele familien. Det giver anledning til at snakke sammen eller måske spille brætspil, i stedet for at alle bare sidder inde på deres eget værelse. En pejs kan betyde øget samvær. Du kan læse meget mere om forskellige pejse på Phillippejse.dk.

 

Bo oppe i bjergene

 

Skal du gøre oplevelsen ekstra unik, så vælg en skihytte beliggende oppe i bjergene. Det skaber en helt unik stemning og så får du en helt fantastisk udsigt. Er du en rigtig haj til at stå på ski, så gør det heller ikke noget at du nærmest bare skal træde ud ad døren for at kunne suse ned ad løjperne. Så er du i den grad sikret en oplevelse, som du vil huske i mange år frem, og som dine venner eller familie vil vende tilbage til, næst gang i mødes. God ferie.