Hvem er vi?

Her kan du læse mere om elegant indretning

Hvem er det så egentlig, vi er os bag Elegant Indretning? Vi er et fantastisk team af inspirerende skribenter, der alle brænder for indretning. Vi har hver vores yndlings måder at indrette på, men fælles for os alle, er at vi elsker at holde os opdateret med det nyeste nye inden for bolig mode. Derfor giver vi en masse gode råd og tips til, hvordan du kan indrette din bolig bedst. Vi har skribenter, der tænker funktionelt, når det kommer til indretning. Modsat har vi også skribenter, der fokuserer mest på udseendet, når det kommer til indretningen. Vi mener, det er rigtig vigtigt at have begge sider, da begge dele er rigtig vigtige for ens bolig.

Vi elsker indretning

Vores skribenter er rent ud sagt vilde med indretning. Der er ingen tvivl om, at vi derfor har en masse ekspertise med i rygsækken, når vi vejleder dig til den bedste indretning. Der er naturligvis mange forskellige former for indretning, og alle har forskellige smage. Vores skribenter dækker dog de fleste stile inden for indretning, og der er derfor helt sikkert en artikel, der vil matche præcis, hvad du ønsker. Det kan være alt fra skandinavisk stil til det ældre og mere victorianske. Er der et helt nyt område, vi ikke har dækket endnu, springer vi gladeligt ud i det. Vi elsker at opdage nye trends indenfor indretning.

Nogle gange kigger vi også på arkitektur. Det kan både være i Danmark, men også udlandet byder på en masse fantastisk arkitektur. Du kan derfor også finde idéer til din næste rejse, hvis du skulle stå og mangle en god portion inspiration. Står du og skal indrette stuen i en minimalistisk og skandinavisk stil, så kunne det være en god idé at tage til Stockholm eller måske Oslo for en forlænget weekend. Der er masser inspiration dér.

Bliv inspireret her

Mangler du gode idéer til hvordan, du skal indrette dit nye køkken, er du kommet til det rette sted. Samtidig finder du også et hav af gode idéer, hvis du leder efter inspiration til indretningen af soveværelset eller børneværelset. Faktisk har vi gode idéer til alle rum i boligen. Det kan også, du mangler en god idé til en fik lampe til haven? Vi forsøger så vidt muligt at komme godt omkring. Er der dog noget, du føler, der mangler, så kontakt os endelig. Vi vil hjertens gerne skrive en artikel om netop dét, du mangler.

Find mere inspiration i kommentarerne

Det er altid en god idé at tjekke ud, hvis der er kommet nogle kommentarer til vores artikler. Der er andre læsere, der deler deres erfaringer og tips. På den måde kan du se, hvis vi virkelig har fat i en god idé. Som regel kommer andre læsere også med tips til forbedringer, hvis vi har manglet noget. Det er derfor en god idé lige at tjekke efter, så du undgår at lave samme fejl. Vores læsere er mindst ligeså passionerede for indretning, som vi er, og kommer derfor med rigtig gode inputs.