Den Engelske Bulldog er en perfekt familiehund

dsfv6

Hvis du søger efter den perfekte hund til at blive en del af din familie, så bør du overveje den Engelske Bulldog. I denne artikel kan du lære mere om, hvorfor denne hunderace er en god familiehund.

Derfor skal du kende hunderacen, før du køber den

Man bør altid researche en hunderace, før man køber den. Hvis du ønsker at vide mere om den Engelske Bulldog, så kan du læse mere her: engelsk-bulldog.dk.

3 ting, som gør den engelske bulldog til en fantastisk familiehund

Mange tænker automatisk på en Golden Retriever eller en Beagle, når de hører ordet ‘familiehund’.

Den Engelske Bulldog er dog også anset som en af de bedste hunderacer til børnefamilier – især hvis du får den som hvalp. Du kan læse hvorfor nedenfor:

Den Engelske Bulldog er kendt for sin loyalitet

Den Engelske Bulldog er en meget loyal hunderace. Den knytter sig tæt til sine ejere og vil også gerne lytte til dem.

Hunderacen kræver dog træning i hvalpestadiet og skal gerne socialiseres meget i starten for at blive rigtig lydig – Det er nemlig en lidt stædig hunderace.

Denne hunderace er mild og derfor god til børn

Den Engelske Bulldog er blevet fremavlet i mange år med det formål at være en del af børnefamilier. Derfor er hunden også god til børn.

Igen er dette dog også noget, som skal trænes lidt. Hunden skal socialiseres med børn i hvalpestadiet. Børnene skal selvfølgelig også forstå, at hunden har grænser for, hvad den er tilpas med.

Den kan godt klare at være alene

Denne hunderace er også god til at være alene hjemme og kan derfor sagtens klare, at forældre og børn er ude af huset det meste af dagen.

Lad din familie vokse og få et nyt nuttet medlem

Lær mere om den Engelske Bulldog! Der er mange flere grunde til, at det er en god familiehund.