Design din egen personlige skabsindretning

køkken
dsfv6

Med de mange forskellige opbevaringsmuligheder og garderobeløsninger kan du selv designe og bygge din skabsindretning. Uanset om du har brug for praktiske eller kreative løsninger, har du mulighed for at vælge imellem kreative designs til opbevaring af alt fra sko over tøj til tilbehør.

Herunder kan du læse nærmere om de enkelte systemer til garderobeindretning.

Byg dit personlige design med hylder og lys

Du kan vælge mellem forskellige hylder og bøjlestænger, som du kan bygge selve ’skelettet’ i dit skab af. Hylderne kommer i fleksible modeller, som gør det muligt at afkorte og tilpasse dem i forhold til dit skab og anvendelsesform.

Ved at bygge din egen skabsindretning af forskellige ’reservedele’, har du mulighed for at indrette din garderobe, ligesom du ønsker det.

Når du har bygget dit kerneskelet, kan du vælge imellem en række muligheder for belysning.

LED-spot er særlig funktionelt, netop hvad angår skabsindretning, da de kan fås med sensor, så lyset tænder, når den registrerer en bevægelse. Derudover kan du vælge den klassiske, manuelle tænd/sluk funktion.

Der findes mange forskellige designs af LED-spots til montering i skab.

De mange typer af opbevaringsmuligheder

De forskellige designs af opbevaringsløsninger giver mulighed for at vælge den løsning, som matcher dine personlige behov. De forskellige løsninger der er nævnt nedenfor er særlig anvendelige til skabe med skydedøre.

  • Skuffer og trådkurve

Denne skabsløsning er oplagt til at organisere og holde orden på strømper, undertøj og lignende.

Der findes både trådkurve samt skuffer med fuldt udtræk, som kan monteres, hvor det ønskes i dit skab. Derudover findes der rumdelere, som giver dig mulighed for at skabe ekstra orden i din skuffeanordning. Rumdeleren er enkelt at sætte ned i din skuffe og kan give struktureret opbevaringsplads til f.eks. smykker, ure, manchetknapper, bælter mv.

  • Buksestativ

Der er både vedligeholdelsesmæssige samt praktiske fordele ved at montere en særskilt løsning til opbevaring af bukser i form af buksebøjler. Der findes forskellige typer af design, som passer til forskellige behov. Skabsopbevaring til bukser på specialdesignede stativer er tilmed med til at undgå mærker og folder på bukserne.

  • Skostativ

Der findes forskellige udgaver af skostativer, som er særligt egnede til både flade sko, støvler samt sko med hæl. Derudover kan der vælges løsning efter, hvor mange par sko man har behov for at opbevare i sit skab.

Med det sidehængte skoudtræk er der mulighed for at opbevare sko på 3 hylder. Har du brug for at finde en særlig fleksibel løsning, kan skoholderen være en mulighed. Den kan monteres i den højde i dit garderobeskab, der ønskes.

Derudover findes der en støvleholder, hvor du kan hænge dine støvler op ved hjælp af skridsikre klemmer, som er med til at vedholde styrken af støvlens materiale.

  • Opbevaring til diverse tilbehør

Indmaden til et skab med skydelåger kan også bestå af opbevaringsløsninger til diverse tilbehør i form af knagerækker, bælteholdere, bøjler med udtræk m.fl.

Mål og montering af indmad til skabe

De forskellige opbevaringsmuligheder kommer i slidstærke materialer i form af f.eks. metal og melamin, som sikrer langlevetid og høj brugsværdi.

Alle elementer leveres forarbejdet, hvilket gør det nemt for dig at samle din systemer til skabsindretning.

Langt de fleste typer af indmad er fleksible modeller, som er nemme at tilpasse i størrelse uanset størrelsen af dit skab. Derved har du unik mulighed for at designe din egen indretning og montere dine opbevaringssystemer i den højde, som passer til dine behov.

Alle systemer leveres med beslag og skruer og en behjælpelig brugsvejledning, som kan give dig inspiration til opsætning og montering.

Du kan derved selv vælge i hvilken side af dit skab, din trådkurv skal monteres eller i hvilken højde, dit skostativ skal befinde sig.

De forskellige typer af indmad passer til alle moderne skabskorpusser og er særlig anvendelig til skabe med skydelåger.

Bring orden på dit tøj og tilbehør med indmad til skabe

Den primære fordel ved skabsindretningen er naturligvis at bringe orden på alt dit tøj, sko og tilbehør og have det samlet på ét sted i din bolig. Uanset om du har særligt mange sko, har ekstra behov for opbevaring til bukser eller har brug for særlig meget plads til at holde styr på diverse tilbehør, kan du finde de løsninger, som matcher dine behov.

Derudover er der den personlige fordel ved tilfredsstillelsen af at have et garderobeskab, hvis indmad er designet i forhold til én selv.

Dette skaber en særligt brugsværdi.

Når du har styr på din garderobe, vil det skabe overblik for dig på daglig basis. Dette betyder, at du sparer tid på at skulle lede efter bestemte genstande.

Derfor er det vigtigt, at du køber indmad efter din personlige garderobe for at få mest muligt ud af pladsen i dit garderobeskab.

Du kan både bruge indretningsmuligheder i dit garderobeskab eller i dit walk-in-closet.