Det moderne, multifunktionelle hjem

Par i seng omringet af flytterod
dsfv6

Måske særligt i denne tid, hvor coranapandemien stadig får os til at færdes mere indenfor hjemmets lune end tidligere, kaldes der måske i endnu større grad på multifunktionalitet, kreative og praktiske løsninger til at få vores hverdag til gå op. Uanset om du er single, unge studerende i et bofællesskab eller en hel børnefamilie giver pladsoptimerende løsninger i hjemmet bare flere kvadratmeter at boltre sig på med alle de forskellige ting, som vi holder af at lave i vores fritid. Når ting ligger og flyder på gulve eller på sofaen og på en rodet reol, så går det ud over vores daglige overskud.

Praktisk indretning

Udnyt pladsen optimalt med praktisk opbevaringsplads i din seng

Mange af os kender godt problemet med, at mange af vores ting ligger fremme, selvom vi kun bruger det et par gange i ugen og den resterende tid bare ligger lidt i vejen og bliver til et rod med alle de andre ting.
Heldigvis findes der nogle, der har været kreative for dig, og en investering i en seng med god opbevaringsplads er en oplagt og ideel måde at komme problemet til livs på. 
Ofte er opbevaringspladsen i sengen integreret i form af udtræksskuffer, plads i et tomt ryglæn eller et helt hulrum under sengen. Der er heller ingen grund til at gå på kompromis med hjemmets æstetiske stil med en multifunktion seng med opbevaring, da sengens design ofte ikke afslører den ekstra plads.
Æstetetik, komfort, funktionalitet og god opbevaringsplads kan sagtens siges i samme sætning.
Der findes mange typer senge med opbevaring, og hvis det lyder som noget for dig kan du gå på opdagelse i det flotte udvalg af kreative løsninger.

Mand på træningsbænk

Bedre plads til det du holder af

Efteråret banker på døren og mange af vores fritidsaktiviteter vil vi gerne flytte ind i vores hjem, så vi kan udfolde vores interesser hvor, hvornår og hvordan det passer os. Når du har valgt en seng med opbevaringsplads, får du flere brugbare kvadratmeter i soveværelset til træningsbænken, så du kan komme i god form til næste sommersæson. En træningsbænk er en fremragende og uundværlig investering. Hvis du vil vide mere om træningsbænke og hvilke der passer til netop dine behov, vil du kunne blive meget klogere ved at læse videre på Træningsbænk.dk. Når du vil lave din træning i hjemmet, kan du lave mere end 40 forskellige øvelser og varierende styrketræning i nærmest det uendelige med blot én træningsbænk.