Giv boligen nyt liv med skydedøre

skydedøre
dsfv6

En skydedør er måske ikke det første du tænker på, når boligen skal have et friskt pust og nyt liv. Men skydedøre kan ændre din bolig, skabe nye rum, hyggelige oaser og spare masser af plads.

Skydedøre kan bruges til flere ting, end man måske lige umiddelbart tænker. Bor du i en lille lejlighed, kan en skydedør spare plads, den kan give et fint look der understøtter indretningen og skabe et lille rum, der gør lejligheden mere hyggelig. Bor du eksempelvis i en etværelses lejlighed, kan du med skydedøre indrette et lille soveværelse, tilføje elegante puder, et smukt sengetæppe og belysning, der understøtter det hyggelige element i en lille lejlighed. Mal den i en frisk farve, og giv lejligheden noget specielt og lidt kant.

Mangler du plads til sko og tøj, kan skydedøre bruges i stedet for en rumdeler. En skydedør kan i enden af rummet, indrettet med flotte hylder, skabselementer og et smukt tæppe på gulvet, give dig et walk-in-closet. Sæt et spejl på bagsiden af skydedøren, tilføj flotte planter og blomster og så har rummet pludselig fået helt nyt liv.

Mangler du skabsplads i køkkenet? Så kan skydedøre være en nem løsning, uden det behøver at koste dig både tid og masser af penge. Sæt hylder op på en endevæg og afslut med en flot skydedør, så har du et smukt viktualierum. Giv det et flot look med praktiske opbevaringsglas, trækasser og kurve til grøntsager og sæt dine yndlings kogebøger på hylderne. Sætter du en tavle på skydedøren,  kan den bruges til indkøbsliste eller kalender der holder styr på familiens gøremål og aftaler.

Har ønsket altid været på et lille drivhus, men er pladsen ikke til det? Med skydedøre kan du skabe din egen oase i et hjørne i hjemmet. Indret det med et utal af lige netop de planter du drømmer om, din bedste stol, en skøn kop the, musik med fuglefløjt og drøm dig væk til naturen og alle dens herligheder.

Skydedøre findes i et utal af varianter, der kan indrette hjemmet og give et look ligesom du ønsker det. Med glas der skaber lys og luft, med sildeben i træ til det elegante look og i metal til den rå storbylejlighed. Maler du den i forskellige farver, kan den endda bruges i stedet for malerier og pynt på væggene. Sæt dit eget unikke og personlige præg på boligen, med en af de mange forskellige skydedøre der findes, de kan give dig et helt nyt hjem.