Husk indretningen uden for husets fire vægge

huse set fra oven
dsfv6

Skal huset sælges, eller har du lige renoveret dit hus? Måske har du blot lavet om i indretningen og købt nye møbler? Du er så småt ved at få styr på det indvendige af dit dejlige hjem. Hvad med det udvendige? Eventuelle købere af et hus ser det udvendige som det første – det samme gør dine gæster. 

Det er derfor en god idé at bruge de sidste penge i budgettet på indretningen udenfor. 

kvinde i have

Med lidt havearbejde og rengøring får du et nyt udseende

Danmark har fire flotte og forskellige årstider. Det danner gode omstændigheder for et vidunderligt haveliv. Overvej derfor, om du skal have en anlægsgartner til at kigge på din have. En billigere løsning ville være selv at plante nye blomster, og dermed skabe en flot oasis. Ligesom blomster og planter giver liv til indretningen indenfor, skaber det også liv udenfor. 

På terrassen eller altanen kan lyskæder samtidig bidrage til en hyggelig stemning. Det kan også være en god ide at opgradere udemøblerne. Et nyt havebord og havestole eller en udendørssofa binder hele æstetikken sammen. Der er også rig mulig for at matche husets indre indretning, så alt bliver bundet sammen. En grundig vask af gamle havemøbler kan nemt og billigt skabe den ønskede fornyelse af udelivet. 

Når vaskeudstyret alligevel er fremme, kan du også snuppe husets ydre vægge. Gamle mursten kan hurtigt friskes op med en vask, eller måske de skal males en ny farve? Husets ydre danner grundlaget for forventningerne til husets indre. Husk derfor at tage dit hjems indretning med uden for husets fire vægge.

tagrende

Taget og tagrenden skal også passes

Med Danmarks skiftende vejr bliver taget let slidt. Det er dermed også en god idé at kigge opad, når du er i gang med den store opfriskning. Et nyt tag kan dog hurtigt blive dyrt. Heldigvis kan man komme langt med få reparationer og lidt rengøring i stedet for. Det skal selvfølgelig gøres inden oprydningen i haven, da mos, og andet fra taget, måske ender på jorden. Desværre ryger det hele ikke direkte ned. Mos, efterårsblade, sne og lignende ender tit i tagrenden. 

Tagrenden skal dog ikke kun være ren for udseendets skyld. En ren tagrende er utrolig vigtigt for selve tagrendens funktion. Få renset tagrender i Valby professionelt, så du er sikret et flot resultat. Således slipper du også for det besværlige arbejde, og du kan bruge tiden på resten af huset. 

Hvis du ikke bor i nærheden af Valby, kan du se her for mere information. Med både en ordnet have, en opfrisket terrasse samt rengøring af tag, tagrender og mursten, er huset med garanti klar til nye gæster og købere.