Sådan indretter du hjemmet til konfirmationsfest

Tusmoerke
dsfv6

Har I snart en konfirmation i familien, og er I allerede godt i gang med planlægningen? Så er alt sikkert fint. Er det så som så med planerne, så kan I jo væge at holde den dejligste konfirmation derhjemme.

Når festen bliver holdt derhjemme, så vil den ofte blive super hyggelig og nærværende. Det er også langt mere uformelt, når tingene bliver holdt helt nede på jorden. Og det kan sagtens blive alletiders fest.

Sæt gerne gang i planlægningen i så tilpas god tid, at I ikke kommer i tidsnød med indretningen og dekorationerne til den store fest.

konfirmation

Byd gæsterne velkommen med levende lys

Uanset hvordan I bor, så har det en smuk effekt at sætte levende lys op der, hvor gæsterne ankommer. Det kan være på en trappeopgang eller på en havegang. Det kan være i form af fakler eller dekorative lanterner, der står eller hænger hele vejen op til indgangen.

Lys er altid dragende, og med en hel allé af levende lys giver det en fantastisk effekt, og gæsterne føler sig godt budt velkommen. Har I en have, så sæt også gerne lys op der. Når mørket falder på, er det altid smukt med lys i mørket.

Kom godt igennem festen trods skavanker

Er der nogen i familien, der lider af generende skavanker, så kan det være lidt af en prøvelse at komme godt igennem en fest, der strækker sig over flere timer. 

Mange lidelser, symptomer og skavanker af forskellig art kan dæmpes mærkbart ved brug af CBD-olie. Det er et præparat, som mange har god hjælp af. Det kan muligvis også hjælpe dig til bedre at kunne klare dig igennem en familiefest.

Det er jo rørende at se familiens unge være i centrum på deres konfirmation.

CBD

Få god inspiration til konfirmationsfesten

Ønsker du at give junior en helt igennem dejlig konfirmationsdag, så er der mange måder, det kan gøres på. Her er det vigtigt først og fremmest at tænke på, hvad der vil falde i konfirmandens smag. Så bliver det hyggeligst for alle.

Du kan for eksempel finde virkelig god inspiration og måske overraskende idéer, som lige er til at snuppe. Du kan også håndplukke nogle idéer og give dem et tvist, sådan at de bliver helt personlige.

Der er mange detaljer, der skal tænkes på, når du skal holde konfirmation. En god start kunne være at lave en tjekliste og så stille og roligt gå frem efter den. Det giver dig et overblik og er med til at sikre, at I får givet junior den bedste konfirmationsfest.