Lav aktiviteter med familien i og udenfor hjemmet

Strandhygge
dsfv6

Sommeren er en tid som man forbinder med godt humør, varmt vejr og en masse udendørs aktiviteter. Vi kan godt lide at være udenfor når det er sommer, men det varme vejr kan også gøre en dvask. Det bliver pludselig hårdt at løbe en tur i det vindstille vejr, hvor man ser hedebølgerne sværme over den varme asfalt; men hvad kan man så gøre for at holde motionen ved lige?

Børneleg

 

Kom ud sammen med folk

 

Tager man en tur i parken eller på stranden sammen med vennerne, så er man allerede godt kørende for vi kan godt lide at være sammen, lave konkurrencer og bare have det sjovt sammen. Medbring en bold og hurtigt befinder du dig i en leg hvor du løber rundt, griner og har det sjovt; du motionerer og du tænker ikke over det. Når det så bliver aften og du tjekker din træningsapp inden sengetid, så bemærker du at du enten har løbet lige så meget som du plejer eller har ydet mere end det sædvanlige. 

 

Lad også aktiviteterne komme med hjem

 

Heldigvis er det ikke nødvendigt for dig at tage ud blot for at brænde krudt af. Det er godt at finde på ting til hjemmet og haven. Køb dig for eksempel et vandgevær og arranger en vandkamp med dine nærmeste og bliv kølet ned samtidig, eller anskaf dig en stor, oval trampolin der kan bruges af folk i alle aldre. Med den kan børnene også få fjernet den værste energi lige op til at bøfferne bliver færdige på grillen, så de kan sidde pænt ved bordet. Men trampolinen giver også mulighed for at man kan ligge blødt på et tæppe under solens stråler. 

Efterårsblade

 

Det kan gøre så enkelt

 

At være sammen med dine venner og din familie giver dig en masse til gengæld og det kan gøres med simple køb. For det første er der motionen, men der er også solen der giver dig de nødvendige D-vitaminer og en fin glød. For det andet får du minderne, så når du senere på året sidder og mærker kulden være på vej, der kan du sige til sig selv med et lille smil at du har haft en god sommer. Du kan skue hen mod den ovale trampolin – skulle du vælge at købe den – fylde sig med efterårets blade, og tænke at næste år skal den bruges lige så meget, hvis ikke mere!

Går du med sådan en tankegang vil du både have meget at se frem til, da hvert år bringer en ny sommer med flere oplevelser og muligheder, men du vil samtidig have rigeligt med minder at glæde dig over at kunne kigge tilbage på. Man får virkelig meget ud af at være sammen med folk som man holder af.