God søvn skal fylde i boligindretningen

tre hvalpe i en seng
dsfv6

Det er svært at sove, når der er en baby i huset. Det kan være at familien er blevet udvidet med endnu en baby eller måske er der flyttet en lille, pelset kammerat ind for at gøre hverdagen lidt skønnere. Under alle omstændigheder er der ikke nogen tvivl om, at det er i netop denne situation, at der kan være brug for lidt ekstra hjælp til nattesøvnen.

glade mennesker i seng

Den lille ny verdensborger

Er der kommet en lille ny til, så er der mange overvejelser om, hvor baby skal overnatte de næste mange måneder. De mest populære valg er:

  • Samsovning med eller uden babynest
  • Tremmeseng
  • Vugge
  • Bed-side-crib

Flere og flere vælger den tætte samsovning, der også har vist sig at have rigtig mange fordele for de små gennem hele livet, men det er en individuel sag, hvad der passer bedst til netop din familie og stil.

Den lille ny firbenede ven

Er det i stedet en lille hundeven, der er flyttet ind hos jer, så kræver det også en skøn, ny soveplads, der giver varme, tryghed og hygge om natten. Det er vigtigt, at I sørger for at finde en god seng fra starten, så den lille hvalp har et sted den kan søge hen, når verden bliver for stor og det er brug for en pause i trygge rammer. Du kan online læse meget mere om, hvordan I forbereder jer på en hvalp og, hvad der skal være styr på af lækkert og godt hundeudstyr, inden den pelsede ven flytter ind hos jer.

familie i seng

De nybagte forældre

Det er ingen hemmelighed, at nye beboere i hjemmet – specielt de helt små – kommer til at have en indflydelse på nattesøvnen, så hvis ikke allerede I har en god og behagelig seng at sove i, så er det nu der er ekstra god mening i at investere i en. 

Det er nemlig ikke kun ældre mennesker, der kan have bruge for lidt ekstra komfort om natten, alle kan have stor glæde af en lækker seng og en elevationsseng gør det kun bedre, så overvej, om det også kan være løsningen for jer.