Sådan bruger du magnet bånd smart i garagen

magnetter
dsfv6

Magnetbånd har uendeligt mange anvendelsesmuligheder både til kreative formål, i hjemmet, i bilen osv.

Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Trænger garagen evt. Til en kærlig hånd og lidt oprydning, eller savner du bare at der er lidt mere organiseret, så kan kan denne lille smarte opfindelse især komme dig til gode

Læs med her nedenunder hvordan du smart og praktisk kan bruge magnetbånd i garagen

Små skruer, søm og møtrikker

Med årene har din samling af søm, skruer, små reservedele, rawplugs osv. det med bare at vokse og vokse – enhver gør-det-selv-mand med respekt for sig selv smider jo ikke skruer ud.
Men det kan ret hurtigt ende med at man har en lille smule af den ene slags, en lille smule af den anden, og så var der lige de skruer, der passede perfekt til det, og nogle andre der lige skulle gemmes til hvis nu… og sådan fortsætter det sikkert, og det kan hurtigt blive uoverskueligt.
Man kan selvfølgelig have dem til at stå i de gamle kasser der fulgte med da man købte dem, og så have nogle små bøtter til det man har fået samlet gennem tiden, men organiseret det bliver det aldrig rigtig vel?
Find et par tomme plastikbøtter med skruelåg, kan købes billigt mange steder, lim en gammel spændeskive på, lav en hylde hvis du ikke allerede har en, sæt magnet bånd på og hæng dine bøtter op. På den måde udnytter du plads du ellers ikke ville have brugt, og får styr på alle de små ting i garagen

Organiser reoler

På magnet bånd kan du skrive med en almindelig whiteboard marker, så kan du hurtigt organisere dine hylder, så resten af familien også kan finde rundt i din garage og ved, hvor de skal sætte tingene.
Del hylderne ind i kategorier. Er nogle af tingene mere praktisk at opbevare i en kasse, så kan du sætte tilsvarende mærkat på dine kasser – så får du et hurtigt overblik.
Det smarte er at du kan genbruge dem hvis du vælger at flytte rundt, da du kan tørre det gamle af og skrive noget nyt.

På reolernes kanter kan du også nemt bruge tomme dåser som du så sætter fast, og heri kan du opbevare pensler, strips, markers, sakse og andre småting som ellers gerne har det med at ligge og flyde og evt. gemme sig under alt muligt andet når man lige står og mangler dem.
Du finder et stort udvalg af smarte magnetbånd på Larko.dk/magnetfolie/magnetbaand.