Sådan indretter du dit hjem med epoxy gulve

Indret hjemmet
dsfv6

Ude godt, men hjemme bedst. Men, hvad er det, der gør hjemme bedst? Nogle ville nok mene, at det er personligheden i vores hjem, der netop gør, at vi gang på gang hellere vil vende hjem, end at være ude. Og en anderledes og personlig måde at indrette sit hjem på, er ved brugen af et epoxy gulv. Anvendelsesmulighederne er mange og ikke nok med det, så er det en nem og sikker på at tilføje et nyt og personligt element til dit hjem.

Fordelene ved et gulv af epoxy

Epoxy er en form for plastmateriale, der består af en hærder og en binder. Netop sammensætningen i epoxy gør, at materiale bliver enormt slidstærkt. Klik her, for at se de mange løsninger på et epoxy gulv. Derudover har gulvet også en lang holdbarhed og du fremtidssikrer derfor dit gulv i mange år frem. Rengøringen bliver også næsten en leg, da den glatte overflade gør rengøring og vedligeholdelse enormt nem. Trods den glatte overflade vil du da også opleve et skridsikkert gulv – du kan derfor trygt få denne type gulv derhjemme, selv hvis du har små børn eller firbenede familiemedlemmer.

Rum, der egner sig bedst

Et epoxy gulv er oftest kendt fra industrielle sammenhænge, hvor kontorlokaler, garager og autoværksteder ofte benytter sig af denne type gulv, netop på grund af dets holdbarhed, skridsikkerhed og nemme vedligeholdelse. Men, lyder det alligevel lidt spændende med et epoxy gulv i hjemmet, så frygt ej. Både køkkenet, bryggerset eller din egen garage kan nemt forvandles med denne type gulv. Og fordi epoxy kan findes i et væld af farvevarianter – der holder i mange år fremadrettet – er der derfor også rig med mulighed for at lave et frisk tvist på f.eks. køkken- eller bryggersgulvet derhjemme, ved at give det en smart farve og lade væggene være hvide.