Skal du til at studere? Disse 3 studiebyer har gode videregående uddannelser

dsfv6

Hvis du er i gang med at vælge uddannelse, tænker du nok også rigtig meget over hvilken by, du vil studere i. Måske ligger din drømmeuddannelse i flere byer, og det kan derfor være svært at vælge. Her kommer 3 bud på 3 forskellige studiebyer i hele landet.

Ringsted på Sjælland

Hvis du gerne vil starte på en erhvervsuddannelse samt gerne vil bo på Sjælland, er Ringsted lige noget for dig. I Ringsted tilbydes der erhvervsuddannelser såsom bager og konditor, ernæringsassistent, eventkoordinator, indkøbsassistent, gastronom, data og kommunikationsuddannelsen samt automatikmontør mfl. Der er et bredt udvalg. Når du skal finde noget at bo i, finder du også et stort udvalg af lejeboliger i Ringsted – herunder studieboliger. Og hvis du vil et smut til København, kan du komme til storbyen på under en times kørsel.

Århus i Jylland

Århus tilbyder rigtig mange videregående uddannelser, om det er på erhvervsakademiet, universitetet eller VIA, er der et væld af muligheder. Århus er også et rigtig godt valg som studie by, da byen emmer af liv og unge mennesker, og der er altid et fedt sted at tage i byen, spise frokost eller shoppe. Som sagt er langt de fleste uddannelser at finde i Århus, så det er bare med at komme afsted.

Odense på Fyn

Hvis du vil bo og studere på Fyn, er der også gode muligheder her. Her er over 180 uddannelser at vælge mellem, bl.a. på UCL hvor du kan læse til finansøkonom, bygningskonstruktør eller multimediedesigner. På Syddansk universitet kan du bl.a. læse journalistik, jura, medicin, medievidenskab og psykologi. Odense er også generelt en rigtig fin studie by, med masser af muligheder ligesom Århus og Ringsted. Odense er også en meget gammel by, og du kan derfor gå på opdagelse i den smukke natur og spændende seværdigheder som f.eks. H.C. Andersens Hus.