Sådan gør du plads til barnet i din bolig

Mor, barn og musik
dsfv6

Når du får et barn, så skal der også gøres plads til i din bolig. Det skal helst gerne kunne ses at her bor der børn og på den måde vil barnet også føle sig mere hjemme. 

Læs med her for at se hvordan du kan skabe mere plads til barnet i din bolig og i dit liv. Læs med her hvis det har interesse. 

Baby

Børneværelset

Det er naturligvis først og fremmest en god ide at sørge for at barnet har et ordentligt børneværelse. Vi har alle brug for at kunne være os selv og være lidt alene af og til. Og det er derfor også vigtigt at give barnet et værelse, som er helt deres eget og det føler sig trygt ved at være alene i. 

Alt efter hvor gammelt barnet er så kan du tage det med på råd om, hvordan værelset skal se ud og hvilke ting der skal være derinde. Kan de for eksempel godt lide prinsesser eller måske dinosaurer? I så fald kan det ligge tema for værelset.

Men imens barnet er helt lille, så er det naturligvis helt op til dig hvordan du vælger at indrette det. Og hvis barnet er helt lille, så er det desuden også vigtigt at sørge for, at der kun er børnevenlige genstande derinde. Børn har det med at putte alting i munden, så hav ikke for små ting liggende rundt omkring som det eventuelt kunne kvæles på.

Far og barn

Hav børnemusik klar på højtalerne

Det er samtidig vigtigt at gå højt op i leg og glade dage, når man har et barn i sit liv. Og hvad kan være en sjovere leg end en smule dans og musiklege?

En smule danse og rytmik kan desuden også være en rigtig god form for motion, så hav altid gerne noget børnemusik klar på højtalerne. På den måde kan i altid få jer en lille svingom inde i stuen sammen. 

Du kan eventuelt også gå til noget babyrytmik på Vesterbro, hvis du og barnet befinder jer på eller lige i nærheden af Vesterbro. Det kan være en god måde at stimulere barnet på.