Dit projekt til foråret

dsfv6

Er du allerede i gang med at drømme om dit næste haveprojekt til foråret? Det er aldrig for tidligt at gå i gang med at forberede dig, så hvis du allerede i dag sidder og drømmer om nogle nye trappetrin op til hoveddøren eller i baghaven, hvorfor så ikke begynde at planlægge projektet nu? Så er du klar til, når fuglene synger, solen skinner, og haven kalder på dig. Du kan lige læse med her, for der er et par enkelte gode overvejelser, som du kan gøre dig, inden du køber en til dine nye trappetrin.

Trappetrin til haven

Når du skal lave trappetrin, er det en god idé at overveje, hvor høje de skal være. Det kommer helt an på, hvor stor en stigning, som du skal lægge dem på, og hvor høje trin, du har lyst til at tage. Hvis knæet gør lidt ondt, er det måske fint, at de ikke er så høje. Men det kan også være, at det er nødvendigt, at de er høje, hvis du skal lægge trappetrinnene på en stejl stigning. Det er faktisk en oplagt ide at gå ud og måle, så du får en fornemmelse af, hvor høje trappetrinnene er, inden du bestiller dem.

Hvordan skal de se ud?

Det er naturligvis også en god ide, at du lige har overvejet, hvordan de skal se ud. Hvad vil passe bedst ind i din have? Gå over til vinduet, kig ud i haven og forestil dig, hvordan trinnene vil være i haven. Måske skal de passe til øvrige fliser i haven? Sideløbende kan du jo tjekke udvalget inde på hjemmesiden, så du ved, hvad der er realistisk at få til haven. Det kan også ske, at de skal passe til husets facade. Rigtig god fornøjelse med at planlægge dit haveprojekt til foråret – det skal nok blive rigtig flot.