Sådan kan du lave et walk-in-closet

dsfv6

Går du og drømmer om, at når du vågner om morgenen, så går du blot ind og finder dit outfit, uden at skulle rode rundt, i en masser bunker af tøj? Så kan det være, at du skal have et walk-in-closet. Et walk-in-closet er en smart og praktisk løsning, til opbevaring af sko, tøj og accessoires. Man kan lave et walk-in-closet på mange forskellige måder. Det kan eventuelt gøres med garderobeskabe, tøjstativer og et stort spejl. Muubs spejle kan eventuelt være noget, du skal kigge på. Du kan herunder læse mere om, hvordan du kan lave et walk-in-closet, hvor du nemt kan finde dit outfit, hver morgen.

 

Praktiske møbler

For at lave et walk-in-closet er det vigtigt med nogle praktiske møbler. Inde i det rum, man ønsker at lave om til et walk-in-closet, kan man have et garderobeskab, hvor man kan opbevare nogle af de mindre ting, som for eksempel undertøj og træningstøj. Man kan så have tøjstativer i resten af rummet, til ens tøj. Det gør også, at man nemt kan finde sit tøj og ikke skal rode rundt efter det. Der findes også nogle smarte løsninger, hvor der er tøjstativer indbygget i garderobeskabe. Dette kunne også være en mulighed. Man skal næsten også have et spejl. Muubs spejle kunne være en god ide, så man kan se sit outfit, inden man går ud ad døren.

 

Giv rummet et æstetisk udtryk

Et walk-in-closet skal naturligvis være praktisk, men det må også gerne have et æstetisk udtryk. Man kan derfor indrette rummet. Så når du er i gang med at kigge på Muubs spejle, kan du også kigge på interiør. Det kan for eksempel være et smykkestativ til dine smykker, en flot keramik vase eller nogle lysestager. Der skal naturligvis være fokus på funktionaliteten, men det må også gerne være et flot rum.