Fordele ved en udvendig elevator i dit byhus

elevater_udenfor
dsfv6

Der er mange gode fordele ved en udvendig elevator, men disse bliver tit forbigået. En udvendig bærer flere fordele end hvad man regner med, og det er mindre kompliceret end man forventer, at konstruere en udvendig elevator. Dyk ned i teksten her, og bliv klogere på udvendige elevatorer. 

Moderne_elevator

Hvor kan en udvendig elevator placeres?

Der er rigt med muligheder, når en udvendig elevator er på tale. En udvendig elevator bliver monteret udenpå bygningsfacaden. Selvom det oftest kan lade sig gøre, så er der dog nogle bygninger som desværre ikke muliggør en montering af udvendig elevator. Derfor er det vigtigt at tage kontakt til et firma som monterer disse elevatorer, før man handler. 

Løsningen ved bygningens hovedtrappe

Hvis en udvendig elevator på bygningens hovedtrappe bestilles, så bliver opgangens vinduer, hvis der er nogle, fjernet, og i stedet opsættes elevatordøre. Elevatortårnet bliver typisk placeret op til bygningens mur. Denne løsning betyder, at hvert stop bliver på mellemreposerne. Det ville betyde, at der stadig er op til otte trin op eller ned til de adskillige lejligheder. Dette problem kan man dog løse, naturligvis. Her skal blot monteres det man kalder en stole- eller kørestolslift på det pågældende sted på trappen, hvor det er nødvendigt. 

Løsningen ved bygningens bagtrappe

Som tidligere nævnt, er mulighederne mange med en udvendig elevator. Man kan nemlig også montere en udvendig elevator op ad bygningens facade, hvor bagtrappen er placeret. Proceduren her ville medføre at hele trappen fjernes, og i stedet bygger man nogle etagedæk, som gavner lejligheden. På den måde ville man kunne kreere en flot entré til lejlighederne. 

Mange folk kombinerer entréen til elevatoren med en bryggersfungerende entré. 

En vigtig detalje omkring dette er, at elevatorarealet oftest kan regnes med i de samlede antal kvadratmeter i lejligheden, når den værdisættes. 

De dygtige montører kan udarbejde en adgang fra de allerede eksisterende altaner der er i bygningen eller fra de nybyggede altaner. Dette gælder også svalegange – herfra kan der også skabes en adgang. 

Elevater_i_bygning

Fordelene 

En udvendig elevator udbyder fordele som komfort og let tilgængelighed. Disse to ting er af rigtig stor betydning for vores ældre, handicappede og børnefamilier med barnevogne. 

Når en bygning får monteret en udvendig elevator, så betyder det at bygningens beboere bliver sikret for fremtiden. Her er der henblik på de ældre mennesker, som i fremtiden ikke behøver at flytte i noget andet fordi, at de simpelthen ikke kan magte bygningens trapper mere. Dette er vigtigt, da man forventer at antallet af ældre i København ventes at opleve en fordobling i år 2030. 

 

Som tidligere nævnt, kan en udvendig elevator gavne din ejendoms værdi. Ofte ser man at ejendommens værdi får en drastisk stigning.

En udvendig elevator har nogle meget betydningsfulde fordele, både når det angår det praktiske men også det økonomiske. Det er ikke besværligt at igangsætte processen – det kræver blot et uforpligtigende opkald til en montør, som har specialiseret sig indenfor konstruktion af udvendige elevatorer. Læs mere om Københavns elevator firma, hvis du gerne vil i kontakt med en anbefalelsesværdig montør.