Følg disse 3 tips til renere vinduer

vinduer
dsfv6

Er du træt af at have møgbeskidte vinduer hele tiden? Det er vi også.

Derfor har vi her samlet en liste over tre tips til hvordan du nemt kan få dig nogle renere vinduer i en fart. 

Skriv det ind i kalenderen

Vinduer skal heldigvis ikke holdes særligt tit. Ofte er det nok at kigge til dem med et par måneders mellemrum ad gangen.

Men netop fordi der ofte går så længe imellem, så har vi det også ofte med at glemme, at de faktisk skal gøres rent. Det er jo ikke sådan at vi rent faktisk ser vores vinduer, før de er møgbeskidte og man kan se alle pletterne på dem.

En oplagt måde at sørge for, at man konstant holder styr på sine vinduer og at de er rene, er simpelthen at skrive dem ind i kalenderen. Skriv en lille note til dig selv i din lille kalenderbog en gang hver anden eller tredje måned omkring den første, at vinduerne trænges til at blive taget. På den måde glemmer du det aldrig igen.

vindue

Lær hvordan du gør

Meget ofte ender vi med at få nogle vinduer, som måske nok er rene, men alligevel har en del striber op og ned af dem fra det gamle sæbevand, der ikke er kommet ordentligt af.

Hvis du er træt af at kigge på et stribet vindue, så kan det derfor godt betale sig at lære at gøre det ordentligt. På nettet kan du hurtigt finde en masse god information om, hvordan du gør dit hus eller bolig ordentligt rent – inklusiv hvordan du holder dine vinduer.

Prøv at kigge disse guides igennem en dag. Måske du lærer mere end bare hvordan du pudser vinduer?

Hyr en professionel vinduespudser

Hvis du ærlig talt har meget andet og vigtigere ting at bekymre dig om, end beskidte vinduer, så kan du altid hyre en professionel vinduespudser.

Med professionel hjælp er du sikker på at dine vinduer altid er strålende rene. Det er bogstaveligt talt en vinduespudsers job at passe vinduer og du kan derfor altid regne med en god kvalitet. 

Aftal med en vinduespudser at han kommer forbi en gang hvert kvartal og så behøver du aldrig mere at bekymre dig om det problem.