Indret elegant men praktisk

Indretning
dsfv6

Der er i dag et meget stort fokus på den måde, som man vælger at indrette sig på. Det betyder, at mange af os har øje for alle de detaljer, der kan være med til at sætte prikken over i’et på den måde, som vi bor på. Dog betyder det også, at der ikke er noget, der overlades til tilfældighederne lige såvel, som det til tider kan være svært at få alle rum til at synes sammenhængende. Og det især hvis man har et rum, der i forvejen skiller sig lidt ud, som det for eksempel gør sig gældende med et rum, der er henvendt træning.

Træning

Et træningsrum med alt hvad der hører sig til

I et sådant rum vil det ofte være muligt at finde forskellige former for vægte og stænger, der kan være med til at styrke musklerne, der vil være måtter og elastikker, der kan bruges til diverse øvelser på gulvet, og så vil der være lidt større redskaber som for eksempel en motionscykel og et Odin T8 løbebånd. Det er nogle ting, der fylder meget i rummet, og derfor vil de også agere blikfang der, hvor de nu bliver placeret, og det kan være svært at indrette med. Det findes der dog en løsning på.

Træningsrum

Fuldfør træningsrummet og det vil synes sammenhængende 

Du skal blot sørge for at lave et rum, hvis formål netop er træning. Indret det med spejle, så det altid er muligt at se sig selv og de øvelser, man udfører. Det sikrer, at det hele bliver gjort korrekt. Sørg også for at have måske et mindre køleskab til kolde vand, nogle håndkæder til når sveden begynder at dryppe og eventuelt også noget papir og noget rengøringsmiddel, der kan bruges, når de brugte redskaber skal aftørres efter brug. På den måde vil rummet ikke skille sig ud fra din resterende indretning, det vil blot have et andet formål.