Gør hjemmet mere fint og stilet – pynt og ting på hylderne

stilet hjem
dsfv6

En ting er sikkert – alle vil gerne have et nogenlunde stilet hjem. Det er faktisk ikke så svært at have, og det kræver ikke altid mange penge. Selvfølgelig er det ofte sådan, at de ting, der er dyre, er også meget fine. Det er nok næppe det helt billige. Men der er visse ting, du kan gøre i dit hjem, for at det bliver mere fint og stilet. Det er blandt andet med fin pynt og gode overvejelser over, hvad der skal stå på hylderne.

spiritus skab

Fine flasker og glas

Rigtig mange, der gerne vil være fine og stilede, har ofte de her fine flasker med enten vin, gin, vodka eller måske whisky til at stå fremme. De kan nemlig se rigtig flotte ud, og derfor er det ikke en helt skør ide at have dem stående fremme. Blandt andet de dyre og gode flasker som for eksempel ginscape london dry gin, som jo er en dansk populær gin. Ginscape dry gin er en god flaske at have stående fremme og vise frem til alle. Så kan man også nemt få fat i den, når man skal have et lille glas.

Har man fin alkohol, skal man altså også have nogle fine glas man drikker det i. Det gælder både vin men også gin og alt andet. Til vinen skal man selvfølgelig have nogle ekstra flotte vinglas, som har kostet lidt mere og som er til, når man skal drikke en rigtig god vin på en fin aften. Desuden er der også meget fine glas til blandt andet whisky, som er så flotte, at de burde stå fremme. Alkoholen og glassene er jo faktisk en form for pynt, som egentlig ser rigtig fint og stilet ud, hvis man sætter det flot op.

malerier i hjemmet

Fin pynt

Fin pynt kan være mange ting. Men en ting er det ikke. Klistermærker til væggen, pynt der ikke matcher hinanden og generelt pynt der bare ikke passer ind. Det skal gerne passe ind, for sådan ser det bedst ud. Har man for eksempel nogle blå, hvide og sorte farver i sit hjem, går det ikke man har en skrigende orange vase.

Fin pynt er blandt andet malerier. Det ser nemlig ekstra fint ud. Det behøver ikke være dyrt, da man sagtens kan finde nogle i genbrugen eller online. Så længe det ligner et rigtigt maleri, pynter det ekstremt meget på den fine måde. Store og lidt majestætiske blomster og planter er også en fin detalje til hjemmet, samt lys i flotte lysestager. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til fin pynt. Vær bare opmærksom på, det ikke skal se for billigt ud, samt at det skal passe ind til andet i hjemmet. Så har du et fint og mere stilet hjem.