Inspiration til iværksætterens kontor

hjemmekontor, hjemmearbejde
dsfv6

Der er masser af tips til dig, der er iværksætter og ønsker at skabe den rette kontor-stemning i hjemmet. Læs med her og find inspiration til iværksætter tips til hjemmekontoret.

kontorindretning, computer på bord

Sørg for god ergonomi

Det er vigtigt for enhver arbejdsplads at sørge for, at de ansatte har gode ergonomiske forhold at arbejde i. Det er der flere ting, der kan have en indflydelse på. Når man er iværksætter, er man sin egen chef, og det er derfor helt op til dig selv at passe på din krop under arbejde. Det første du skal gøre, er at finde den helt rigtige kontorstol. Du skal kunne sidde og arbejde i flere timer uden at få ondt i ryggen. Det er helt individuelt hvad ”den rigtige kontorstol”, er. Dog er det vigtigt, at du kan sidde i en oprejst position, da dette skåner ryggen bedst. Derudover kan det være en god idé at investere i et hæve/sænke-bord. Disse er populære på kontorpladser landet over, og det er helt forståeligt. Hæve/sænke-borde er fantastiske til stillesiddende arbejde, fordi man har mulighed for at rejse sig og derved sætte gang i blodcirkulationen, hvilket klart er det sundeste arbejdsvilkår, man kan give sig selv og sin krop. Arbejdsslid sker ikke kun hos de, der har et hårdt fysisk arbejde. Det rammer også dem, der har et stillesiddende job, netop fordi blodcirkulation er dårligere, når man sidder ned. Samtidig er der mange med kontorarbejder, der oplever gener i nakke og ryg, fordi de sidder for meget i den samme stilling, men de arbejder. Der findes faktisk ikke én rigtig arbejdsstilling, det vigtigste er, at man får skiftet sin arbejdsstilling i løbet af dagen.

Sørg for gode arbejdsforhold

Hvis du er iværksætter, der sælger produkter, så er der også iværksætter tips hertil. Sørg for at have et godt overblik over dine produkter. Placer dem eventuelt opdelt i en reol, hvor du har nemt tilgang til at finde det produkt, du leder efter. Når du skal pakke ind og sende, er det også vigtigt, at du har en station til dette. Skal du pakke mange pakker, kan det være hårdt for kroppen, og her kan hæve/sænke-bordet igen være en stor hjælp. Du skal medtænke din arbejdsrutine i dine omgivelser og indrette herefter. Find også flere gode råd og nyheder til iværksættere på https://nyhedshelten.dk/

hjemmekontor, kvinde ved computer

Sørg for den rette stemning

Det kan være svært at skabe den rette stemning i hjemmet, og det er også helt individuelt, hvad der passer bedst til dig. Det kan være, du bedst arbejder foran en tavle, hvor logistikken omkring din virksomhed er udpenslet. Måske du arbejder bedst med instrumentel musik, og måske du arbejder bedst foran det vision-board, der gav dig lyst til at starte som selvstændig. Det er svært at sige, hvad der udgør et godt hjemmekontor, men atmosfæren omkring din arbejdsrutine kan have en stor indvirkning på, hvor godt du arbejder.