Derfor bør du købe smart og moderne legetøj til din hund

Husdyr
dsfv6

Har du hund, eller overvejer du, at få en hund? Så læs med her. Når man er hundeejer, er der rigtig mange ting, man skal have styr på. Det er nemlig et stort arbejde at have en hund, og der følger et stort ansvar. Det er trodsalt et levende væsen, man har med at gøre. Selvfølgelig skal man sørge for, at hunden bliver fordret regelmæssigt. Her er det vigtigt, at man finder den type foder, der passer bedst til netop din hund. Doseringen skal også tilpasses til den enkelte hunderace. En lille mops skal jo ikke have lige så meget at spise, som en stor Grand Danoir. Det giver sig selv. Men når man shopper rundt i kæledyrsforretningerne, vil man også støde på en masse udstyr, som man måske ikke troede, man havde brug for – fx hundelegetøj. Legetøj til hunde er nemlig helt essentielt, for at hunden kan blive stimuleret. Dette kan du læse mere om herunder.

Hund

Lad aldrig din hund kede sig

Langt de fleste hundeejere kan ikke bruge hele dagen sammen med deres hund. Man har jo et arbejde, der skal passes. Så hunden må ofte blive derhjemme, mens ejeren er ude og tjene til føden. Men hvad sker der i al den tid, mens den går og venter spændt derhjemme? Selvfølgelig bruger den en stor del af tiden på at ligge og sove. Sådan er det med de fleste hunde. Men det er nu alligevel vigtigt, at hunden har noget, der kan stimulere den. Dette kunne være et sjovt stykke legetøj som for eksempel en snifmåtte. Nogle typer legetøj kan endda stimulere dyrets intelligens yderligere. Se for eksempel Dog Smart, hvor hunden virkelig skal tænke sig om, for at få fat i en godbid. 

Benyt legetøj til at træne din hund

Nogle tror måske, at legetøjet blot er for at holde hunden beskæftiget, når den ligger for sig selv. Det kunne for eksempel være et tyggeben, som den kan ligge og gumle på i sin kurv. Dette er da også helt i orden og et fint brug af benet. Men det er vigtigt at huske, at hundelegetøj også er et utroligt effektivt redskab, når man skal optræne sin hund. Det kan være, at du bare gerne vil lære din hund de generelle manerer, som at den skal give slip med det samme, når man tager noget fra dens mund. Måske vil du gerne lære den nogle tricks. Hvem har ikke drømt om, at ens hund kommer tilbage med bolden, efter man har kastet den? Processen bliver sjovere både for dig og for hunden.

Riffel

Forbered din hund til jagtsæsonen

Et område inden for hundetræning som virkelig kræver fokus og tålmodighed er træning til jagt. En velopdragen hund er nemlig en stor hjælp, når man er på jagt. Men den skal virkelig også være velopdragen i ordets bedste forstand. Man kan jo ikke have, at hunden begynder at larme eller løbe væk med byttet. Igen kan legetøjet være utroligt brugbart. Brug eventuelt et tyggedyr eller lignende som rekvisit og træn jagtsituationer. Vil du vide mere om legetøj til hunde, kan du blive langt klogere online. Jagtsæsonen er aldrig langt væk, så du må hellere bliver klar inden da.