Hvad dit hjem siger om dig

dsfv6

Dette indhold er sponsoreret

På næsten alle tænkelige måder, kan dit hjem udstråle aspekter af din personlighed. I de omgivelser vi færdes mest, er det hyppigt at netop dette fænomen opstår, man indretter sig nemlig alt efter hvad man selv synes er flot, og hvad man gerne vil have at andre folk lægger mærke til om ens hybel. Måske du har en kulturlampe her og der for at få bedre og mere stilren belysning, eller du dekorerer med antikviteter for en rigt og dyb atmosfære, det er helt op til dig selv, for du skal gøre hvad du føler ser bedst ud, og så skal folks holdninger om dit hjem komme bagefter. Men der er mange måder på at få dit hjem til at udstråle hvad der gør dig til dig, og det vil blive udforsket mere i denne artikel. 

Dine farver

En stor faktor, i hvordan netop dit hjem afspejler dig, er farvetemaet. Her har du et bredt farvespektrum at vælge fra, så du bedre kan beslutte dig for hvad netop passer til dig. Man kan vælge akromatiske farver, som sort, hvid og grå, for et mere neutralt look, eller du kan vælge kromatiske farver, som gul, rød og blå i flere afskygninger, der kan bedre fortælle hvilken sjæl du ligger inde med. De varme og kolde farver er i kontrast, men hver har sine fordele. En varm farver kan sige om dig et du selv er varm og passioneret, hvor kolde farver kan fortælle om køligt overblik og professionalisme. 

Dig og møblement

Her igen spiller varme og kolder farver en del i, hvad dit hjem siger om dig. Men ikke nok med det, møblernes design er også en faktorer, da det er tit her hvor moderne design og retro/antik design er i spil. Retro og antik udfolder sig ofte i afrundede, varme og hyggelige møbler, der kan afspejle en rolig og lun personlighed. Hvor moderne møbler, ofte ses i klinisk hvid og skarpt designede møblement, der kan give et frisk pust til huset og en atmosfære af orden. Der er sågar dem der blander det nye og det gamle, med en vovet stilart der fortæller om fleksibilitet og evnen til kompromi.

Lad dit hjem ånde

Nu, når design og farve tema er på plads, er det tid til at indrette dit hjem. Det er her en god ide, at optimere pladsen i din lejlighed eller hus, da et hjem forstoppet med møbler ikke ser så heldigt ud. Hvis det er, at du ikke har meget plads at gøre godt med, kan det være en god ide at måske finde et medie outlet der har styr på netop dette problem. Der findes heldigvis de rette steder for sådan noget, steder hvor der er kompetente fagfolk på sagen, med oplysende blogge og professionelt råd. Men når det kommer til stykket, at indrette sit hjem så der er godt flow, er bare et spørgsmål om at prøve sig frem, og se hvad der passer godt ind i netop din hybel- bare du er godt tilpas, så skal resten nok komme løbende.