Vælg fremtidens belysning i dag

dsfv6

LED belysning er uden tvivl standard i dag, men der har været engang hvor det ikke var sådan, og hvis du er gammel nok til at huske det, så var der engang hvor almindelige gamle glødepærer var det der blev brugt, som slugte markante mængder af energi, men tingene udvikler sig, og du kan i dag vælge noget helt andet.

LED pærer bruger væsentligt mindre strøm end deres gamle forfædre, de giver endda også et langt mere stabilt lys, og har en holdbarhed der for de bedste modellers vedkommende kan række i helt op til 15 år.

Hvis der skal tal på, så kan du spare helt op til 85% på LED-pærer ved et skifte fra de gamle typer, samtidig er der den fordel, at du vil opleve at de ikke bliver helt så varme som de tidligere typer af pærer.

Mindre energi og større stabilitet

Hvis du tænker på dine gamle pærer derhjemme, så kunne det godt både flimre og skifte farve, og dermed irritere dine øjne og gøre at det er svært at blive siddende ved bordet og koncentrere dig, der er heller ikke noget farveskift over tid, som der kan være ved andre typer af pærer.

I kraft af den lange levetid, så sker der også det at du ikke skal ud for at skifte i tide eller utide, fordi de bare holder så meget længere end vi er vant til fra de gamle varianter, hvilket betyder at du kan opleve at du bor et sted hvor en pære når at virke i hele den tid du bor i den.

Hvis du er til det lidt mere dekadente, så er led spots vejen frem, de LED-belysning findes nemlig i alle varianter, også spots og lysstofrør, så du kan få lige præcis den styrke og på det sted hvor det passer dig.

God kvalitet koster bare lidt mere, men det tjener sig hjem igen

Vi må erkende, at LED-pærer koster lidt mere end traditionelle typer af pærer, men tænk på hvor hurtigt du kan få tjent de større omkostninger ind igen, til dels via det markant lavere forbrug, og til dels via den længere levetid på selve pæren.

Tænk på en af de gamle glødepærer på måske 40 W, den kan erstattes med en LED-pære der kun trækker 6 W, hvilket gør at din besparelse bliver 34 W lige fra det øjeblik du tænder den nye pære for første gang.

Du kan også sætte LED-pærer op udenfor, fordi de også fungerer glimrende i indkørsler og på terrasser, og er mindst lige så hårdføre over for vind og vejr som andre typer af pærer, der er blot den forskel at de ikke bruger nær så meget energi mens de er tændte.

Hvis du skal have virkelig meget lys på, så er det heller ikke nogen hindring, for du kan sagtens få LED-belysning der virkelig giver den gas, men med den samme besparelse på både holdbarheden og set i forhold til de traditionelle lyskilder.