Nyd livet og slap af med en populær gin drink

Lad de forskellige typer gin give dig eksotiske smagsoplevelser
dsfv6

Gin er en af de spiritus, som aldrig er gået af mode. Dens udsøgte smag med kontrasten af enebær gør sig godt. Måske skyldes det at bærret tilbage i historien indgik som medicin og vakte stor nysgerrighed på den enestående drik med gavnlige virkninger trods indhold af spiritus. Men gin var også velanset i de højere kredse, som en udsøgt og delikat cocktail. 

Mix og bland dine egne spændende gin drinks

Mix spændende drinks

Det er altid sjovt at prøve noget nyt. Især med drinks, som kan laves i et hav af delikate smage og specielt til festlige begivenheder. Der findes dog allerede masser af spændende gin opskrifter drinkmedgin, så gin er oplagt at have stående fast i sit barskab, uanset om du går efter en sikker opskrift eller kaster dig ud i egen mix og blanding. 

Glasset er en del af oplevelsen

Tillad dig at investerer i de rette glas til dine gin drinks. Det gør selve oplevelsen med at nyde en gin drink mere æstetisk og festlig. Ballon glassene også kendt som gin glassene er eminente til oplevelsen og tager sig godt ud med et tvist af natur som enebær, mynte, fyrrenåle, citron m.m. Eller hvad du nu selv finder på at bruge af råvarer.

Nyd livet sammen over en eksotisk gin drink

Gin oplevelser

Der findes mange kulturtilbud, som du også kan gøre brug af for at fremme din gin interesse. Måske en blivende hobby. Dertil en god gaveide til en ginelsker. Du kan også eksperimenterer og lave din egen gin, som også kan være en oplagt gaveide til mennesker, du holder af.