Hvorfor skal man vælge en fransk bulldog?

dsfv6

En franks bulldog er en dejlig hund. Men forskellige hunde kan være perfekte for forskellige mennesker i forskellige situationer. Altså kommer det an på, hvad din sociale situation er. Det skal forstås på den måde, at forskellige hunderacer har brug for forskellige behandlinger i form af motion og leg.

Hunde er lige så forskellige som mennesker, og nogle racer har brug for mange timers motion og gåture, hvor andre har brug for mindre. Du skal finde hunderacen, som passer til din hverdag, uanset om det så er en husky eller fransk bulldog.

Alt du skal vide om en fransk bulldog

Til trods for, hvad navnet antyder, så er racen faktisk ikke fra Frankrig. Hunden kommer oprindeligt fra England, men immigrerede med sine mennesker til Frankrig i 1800-tallet.

Det er en lille hund, som nemt kan sidde i dit skød. Men den kan også nemt passe på sig selv i kortere perioder. Det er den perfekte hund til dig, der er hjemme hver dag, men også har arbejde. Den passer rigtigt godt til mange situationer og til mange mennesker.

En fransk bulldog er en muskuløs, tætbygget og sød lille hund. De er dejlige og nemme at kæle med. De kan være aggressive, men med den rigtige træning bider de slet ikke. Den er social og ofte meget legesyg.

Takket være størrelsen kan du lave rigtig mange ting med hunden, og den er også nem at have med på besøg.

Det er en motionshund, som kan holde til meget. Til trods for dens størrelse, kan den stadig løbe hurtigt, og du kan endda have den med ud på løbeture eller andre fysiske aktiviteter. Med den rigtige kost og træning er der ikke meget, hunden ikke kan. Man skal igennem en hård start, men så holder det ellers også ved.

Den franske bulldog kan passe ind i et hvert liv

En fransk bulldog er sådan en hund lige i midten. Uanset hvilken skala, man putter racen ind i, så vil den altid være bedømt lige i midten. Den passer fint til en hverdag med flere familiemedlemmer, der kan give den opmærksomhed.

Selvfølgelig skal den opdrages helt fra hvalp, for at opnå det bedst mulige resultat. Det er noget, man skal igennem, og det er ikke alle, der kan leve op til udfordringen. Men hvis man kan komme igennem det, får man en elskende og sød lille hund: en hund, der nemt bliver et højt værdsat og elsket familiemedlem.

Den franske bulldog kan være perfekt til både familier og dig, der bor for dig selv. Den er lydig uden at være for stædig. Den skal have meget motion, men det er kun godt til at motivere dig til at komme ud og i gang.

Det er dog ikke den mest allergivenlige hund, men den fælder ikke meget, så der er ikke meget at gøre rent. På trods af dens muskler og motion, så er det dog ikke en særlig velegnet vagthund, da størrelsen og venligheden kommer i vejen.