Sådan bliver du klar til indflytterfesten

hylder og lys
dsfv6

Er du lige flyttet ind i drømmeboligen? I stedet for at invitere venner og familie til at se dit nye hus af flere omgange, kan du invitere dem alle til indflytterfest. På den måde kan du vise huset frem, og samtidig kan du se frem til en hyggelig aften i selskab med familie og venner. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du bliver klar til indflytterfesten. 

kvinder griner

Boliginteriør til skarpe priser

Inden du inviterer venner og familie på besøg til indflytterfest, kan det være, at du stadig mangler de sidste småting. Mange glemmer ofte at tænke på belysningen i hjemmet, fordi de fleste fokuserer på de store møbler som sofaen og sengen. Det kan dog også være en god idé at finde en god lampe til hjemmet inden indflytterfesten. Hvis budgettet er småt, kan du købe en moderne lampe i et skandinavisk design til Black Friday. Til Black Friday kan du finde fint boliginteriør til skarpe priser. 

Når du er ude i butikkerne, kan du også gå på jagt efter pæne pynteting til boligen. Pyntegenstandene kan være med til at give et godt helhedsindtryk af din nye bolig.    

Stå skarpt til festen

Når du har fundet det sidste boliginteriør til boligen, er du ved at være klar til den store indflytterfest. Det kan dog være, at du vil forkæle dig selv lidt ekstra op til festen, så du står skarpt, når venner og familie ankommer. Efter en lang og travl indflytning er det velfortjent med en selvforkælelsesdag.   

Du kan blandt andet forkæle dig selv med flotte negle inden festen. Klik her og bliv inspireret til smukke og farverige negle. Det kan også være, at du trænger til nyt tøj, så du er klar til den store fest. Måske kan du endda få neglene til at matche dit nye tøj til festen.  

snacks

God mad

Når venner og familie træder ind ad døren, kan det være rart, hvis du ikke skal stå flere timer i køkkenet for at lave mad. Du kan derfor vælge at anrette et tapasbord, så gæsterne selv kan vælge, hvilke retter de vil smage. Det er nemt og hurtigt at finde ingredienser til tapasbordet. 

Det kan ofte være svært at finde en ret, som alle kan lide. Tapasbordet gør det dog nemt at imødekomme specielle ønsker til maden såsom vegetariske retter og glutenfri mad. Du kan lave mange forskellige slags retter, så alle gæster har mulighed for at finde noget, som de kan lide.