Indret hjemmet i luksus stil

sovende kvinde
dsfv6

Alle de timer, man tilbringer i sit hjem, fortjener at være af høj (livs)kvalitet. Her er der sikkert mange, der drømmer om et luksushjem. Men hvad der er luksus for den ene, er måske ikke luksus for den anden. Der er nogle mennesker, der er meget æstetisk anlagte, hvor farvevalg og møblernes stil er af afgørende betydning for deres almene velbefindende. Andre igen fokuserer ikke så meget på de materielle ting, men mere på stemningen i rummene. Her kan lys og dufte være faktorer, der kan have en positiv effekt på dem, der bor der. Selvom der således ikke findes en naturgiven løsning på, hvordan man skaber et hjem i luksus stil, vil vi her komme ind på to luksusgoder, der hjælper til restitution og forkælelse af smagssansen.

Gourmet i hverdagen

Der er mange mennesker, der forbinder et luksusliv med udsøgte gourmetoplevelser i smagssansens tegn. Her kan de godt lide at dyrke de forskellige råvarers smage og sætte dem sammen på spændende og anderledes måder. Med mindre man er en professionel kok, er det dog nemt at forbinde de rigtigt udsøgte gourmetoplevelser med et fint besøg på restaurant. Men sådan behøver det slet ikke at være. Hvem der end kokkererer i hjemmet, vil nemlig blive ekstra glad for en rygeovn, der kan ryge fisk. For selvom almindelig friskfanget fisk smager mageløst, er der alligevel noget ekstra luksuriøst over en ny røget fisk fra egen rygeovn. En sådan rygeovn behøver endda ikke at koste alverden, og man kan finde en sådan på rygeovntilbud.dk.

laks - rygeovn

 

Inviter på gourmet fisk

Et hjem kan i sig selv indrettes i en hyggelig og stemningsfuld atmosfære med de rigtige møbler, farver, tæpper, gardiner, planter og nips ting. De fleste kender dog godt, at når man har gæster på besøg, får den hjemlige og hyggelige stemning i hjemmet lige et ekstra nyk opad. Der er intet hyggeligere end at fylde hjemmet med godt selskab og byde dem på en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Her kan man med fordel ryge friske fisk fra fiskehandleren i den nye rygeovn. Fiskene får dermed den særlige røgsmag, der er kendetegnet ved fisk, man ellers får serveret på dyre restauranter. Gæsterne vil elske deres værter for dette og måske endda blive inspireret til selv at købe en rygeovn. Rygeovnen kan også bruges til højtiderne, hvor røget sild til jul altid er et hit.

 

Efter røg kommer ro

De fleste ved, at efter røg kommer ro. Når man har haft gæster og snakken er gået livligt i flere timer, og man forinden har stået i røg og damp i køkkenet, trænger man til ro og restitution. Dette kan gøres ved at sove i en nøje udvalgt elevationsseng. Det er bedst at vælge en elevationsseng, der svarer til ens vægt og højde, så man opnår den mest optimale støtte til hele kroppen. Elevationssengen kan styres via en fjernbetjening, der enten hæver eller sænker fodenden og/eller hovedgærdet. Det er det perfekte sted at restituere med fødderne hævet, en god bog i hånden eller bare blid musik i rummet.