Indret din garderobe forskelligt gennem livet

tøj på stativ
dsfv6

Du ændrer dig hele tiden gennem livet, og det smitter af på dig selv og dine omgivelser. Det er derfor dit soveværelse ikke ser ud, som da du var fem. Måden vi indretter os på, afspejler hvem vi er som personer og hvilke ting vi godt kan lide. De ting vi bedst kan lide får lov at blive i hjemmet, mens resten bliver skiftet ud. Noget der indrettes og ændres meget gennem livet, er vores garderobe. Her er tips til hvordan du indretter den bedst.

tasker, sko og tøj

Hav en synlig garderobe

Det bedste du kan gøre for din garderobe, og dermed også dit valg af tøj, er at gøre den synlig. Sørg for at have let tilgang til garderoben, så du nemt kan overskue dit udvalg. Det kan gøres på mange kreative måder, blandt andet med tøjstativ eller bedrollers. Vigtigt er det også at der er plads til alt tøj og dermed også plads til at tage det ud og ind, uden at noget vælter. Brug også gerne labels eller kasser til at holde styr på sagerne. Det gør det også lettere i forhold til rengøringen.

Skær ned på mulighederne

Et stort problem som mange nok kender til, er at der er for meget tøj at vælge imellem. Det virker måske ikke altid sådan, men har du ikke altid noget tøj der ligger i bunden, og som du aldrig vælger af en eller anden årsag? Hvis du ikke bruger det, er det bedre at komme af med det. Køb et nyt stykke tøj som du er glad for, og som passer til din nuværende kropsform. Så er der bedre chance for at du udnytter din garderobe bedst. Når du skal vælge stykker til din garderobe, er det altid et godt valg at have lidt tøj med som er helt ‘basic’. Det er ikke prangende for sig selv, men der vil altid være noget det passer til.

kvinde på gulvet med tøj

Selvsikkerhed skinner igennem, så vælg det tøj der passer dig

Når du har noget lækkert tøj på som du føler dig godt tilpas i, vil det afspejle sig i din selvsikkerhed. Du får selvtillid og du smiler nok også lidt mere. Derfor er det vigtigt at have tøj i garderoben som passer dig. Skulle du eksempelvis blive gravid, vil du være langt mere tilpas med tøj som er lavet til gravide. Det vil sidde pænere og det vil være mere komfortabelt. Der findes flere mærker, som for eksempel seraphine, der laver pænt ventetøj i flere afskygninger. Det kan både være ekstra feminint eller helt neutralt, alt efter hvad du kan lide. Det gælder også efter graviditet eller større vægttab. Her er det også vigtigt at have tøj der passer til kropsformen, så du er tilpas.