Kan et møbel være med til at rumfordele i indretningen?

dsfv6

Møbler og indretning er noget, som ofte går hånd i hånd. Når man skal indrette et rum, kan det give mening at indtænke møbler ud fra, hvordan selve rummet er indrettet i sig selv. Lad os sige, at du og din familie lige et flyttet ind i en 3-værelseslejlighed, hvor I faktisk mangler ét rum til jeres kontor. Hvad gør I så? Det kan der være forskellige tips og tricks til. Nogle får måske sat et gardin op, som kan rumfordele et pågældende værelse. En anden mulighed er at indtænke møblers potentiale til at lave en fordeling, som både kan siges at være praktisk samt flot at se på indretningsmæssigt på én og samme tid.

 

Når rummet både fungerer som stue og kontor

Hvis I eksempelvis har ét stort rum, hvorfor så ikke indtænke valget af møbler og indretning således, at rummet kan være funktionsdygtigt på to måder: Både som stue og kontor. Det kan gøres ved, at I eksempelvis vælger en u sofa. Sådan en sofa kan stå i midten af rummet uden, at selve stuen behøver at have noget at gøre med det, som foregår fra bagsidens sofa. På den måde kan I være med til at opdele rummet. Sofaens front kan vende mod et tv-møbel og et tv eksempelvis, hvor bagsiden af sofaen kan være det, der laver fordelingen til et potentielt kontor.

 

Løsninger som er funktionelle og stilrene i indretningen

Hvis I vælger en løsning som u sofaen til at opdele jeres rum, er I med til at bruge et møbel, så det bliver mere funktionelt. Det skyldes, at det således både opdeler rummet samtidig med, at I får jer en stor sofa. Hertil kan det være essentielt at indtænke valget af sofa ud fra, hvad jeres indretningsstil er. Farve- og materialevalg er eksempelvis noget, I kan overveje.