Læs her om alle de gode grunde til, at du skal vælge et lagerhotel

dsfv6

Det er blevet mere og mere populært at vælge løsningen med et lagerhotel. Det findes der mange gode grunde til. Læs med her og bliv klogere på, om et lagerhotel er noget for dig!

Hvem kan bruge et lagerhotel?

I teorien kan alle bruge et lagerhotel. Dem det giver allerbedst mening for er dog de erhvervsdrivende, der ikke selv har kapacitet til at opbevare hele varesortimentet. Det er både dyrt og ikke mindst enormt pladskrævende at kunne huse utallige varer. Det kræver store ressourcer, som de færreste nyopstartet i hvert fald ikke har. På den måde kan du anvende lagerhotellet som en løsning for den manglende plads. Dette er en effektiv og samtidig også billigere løsning, der sikrer, at du altid har et opdateret lager, der indeholder de varer, som du ønsker.

Hvordan fungerer et lagerhotel?

Varerne – som du bestiller – bliver opbevaret på et lager, som du ikke selv behøver at styre. Her er der professionelle fagfolk, der kærligt tager sig af dit varelager. Her vurderer fagfolkene eksempelvis, om dine varer på lageret har brug for reoler, eller om det er mere hensigtsmæssigt at opbevare dem på paller. Den rette og bedste løsning findes altid!

Når så der kommer nye varer hjem til dit fjernlager, bliver din webshop automatisk opdateret, således det nye antal af varer tydeligt fremgår. Du risikerer dermed aldrig, at en varer står som udsolgt på din hjemmeside til trods for, at du har lageret fyldt. Selvom der er tale om et fjernlager, er denne del ikke noget, du skal bekymre dig om. Dette sker altid helt automatisk.

Når kunden bestiller en ordre gennem din webshop, får dit lagerhotel med det samme besked. Det betyder også, at de fluks begynder at pakke og klargøre varen, således den kan sendes afsted og glæde kunden. Du slipper dermed for at stå for distribution samt logistiske og praktiske ærinder, når du vælger løsningen med et lagerhotel.

Mangler du eksempelvis varer på dit fjernlager, vil dit lagerhotel vide besked med det samme. Lagerhotellet er nemlig programmeret til at vide, hvor mange eksemplar du ønsker af de forskellige varer. Når du er i underskud af en vare, får du automatisk besked. Ønsker du at genbestille flere af dine varer, sker dette derefter. Herefter bliver varerne leveret til dit lagerhotel, der sørger for, at de bliver opbevaret godt og sikkert – og at de derefter sendes afsted, når kunderne bestiller det. Smart, ikke?

At det dyrt at vælge løsningen med et lagerhotel?

Nej, det er heldigvis ikke dyrt og priserne er ganske fordelagtige. Du kan spare mange penge og ikke mindst ressourcer med denne løsning. Priserne varierer afhængigt af, hvilke ydelser du behøver.