Mange går op i indretning og design

inventar, plante og malerier
dsfv6

Indretning og design er noget, rigtig mange finder interessant. Der er efterhånden så meget forskelligt at læse om og kigge på, at det er en fed interesse at have. Udover at følge med i, hvad der er populært og nyt, kan man også selv være med. For eksempel ved at indrette sit hjem på en bestemt måde. Det kan være alt fra pynt til inventar, som man kan justere på. 

blyanter og skrift

Kender du andres smag i design, kan du give gode gaver

Det der med at give gaver, kan til tider godt være svært. For det er ikke altid en god idé at give nogen noget, der falder i ens egen smag. Det skal jo helst også være noget, modtageren er til. Men kender du modtageren godt, er det en anden sag. Det samme gælder med mandelgaven for eksempel. Er det dig, der står for den i år, kan du finde en sjov lille designerting. Find inspiration til mandelgaver. Det er nemlig ofte ting som chokolade, en flaske vin og den slags, der er i mandelgaven. Så det er bestemt en sjov ting, hvis der er noget helt nyt i år.

Indretning og design er en sjov størrelse. Nogle gange kan man åbne et blad og se noget, der simpelthen er blevet rost til skyerne af forskellige eksperter. Men alligevel tænker man, at det var da godt nok noget mærkeligt noget. Det kan for eksempel være spisestole, en sofa, et maleri og lignende. Lige meget hvor meget ros og anerkendelse, noget modtager, er man altså selv nødt til at kunne lide det. Ellers er der ingen grund til selv at købe det.

stue og inventar

Husk altid at holde dig til din egen stil

Mode er noget, der hele tiden ændrer sig. Det ene år er det én slags design, der er populært, næste år er det noget helt andet. I sidste ende er det din egen smag, der er vigtig. Der er ingen grund til at indrette sit hjem efter hvad andre synes er flot. For det bliver man sjældent tilfreds med. Men holder du dig derimod til de ting, du kan lide, så skal du nok blive glad for det. 

Man kan sagtens følge med i mode, indretning og design uden selv at være enig i, hvad der er flot. For selvom nogle er eksperter, kan de jo ikke tale for andre. Samtidig dømmer de ofte tingene ud fra lidt andre kriterier, end vi andre gør. Og de fleste af os har også én anden ting i tankerne, når vi vil have noget nyt. Nemlig pris. De fleste vil hellere nøjes med noget, de har råd til, end at skylde 12.000 kroner, fordi de har fundet en flot sofa. Så det er altid vigtigt, at du husker at være tro mod din egen smag.