Leder du efter billige flybilletter til Mallorca

Mallorca er kendt for deres grønne olivenlunde
dsfv6

Mallorca har altid været et utrolig populært rejsemål for mange danskere. Øen er nok kendt som et af de første rejsemål danskerne foretog sig, da charterferie med fly så dagens lys i Danmark. Stadig er den frodige og smukke ø stedet, hvor mange danskere stadig rejser til året rundt. 

Besøg strandene på Mallorca med børnene

Find din flybillet til Mallorca her

Mallorca går under Spanien, men øen har selvstyre. Heraf har øen igennem årene udviklet sin egen kultur kaldet Mallorcinsk / Catalansk. Væsentlig anderledes fra den spanske kultur. Har du endnu ikke besøgt Mallorca, ej heller fået bestilt din ferie, så kan du stadig nå det flybilletter til Mallorca. Endda hele året rundt, idet Mallorca er kendt for deres skønne og subtropiske middelhavsklima. Heraf er vejret lunt året rundt. Sommeren er dog tør med meget varme, men i vinterperioden er vejret mildt dog oftest med en smule regn. Det gør også, at Mallorca er et udsøgt vandrested.

Masser af kultur at se og opleve på Mallorca

Er du til kulturoplevelser findes det også på Mallorca. Heraf kan det være fordelagtigt, at rejse lidt rundt på øen, så du får mulighed for at se det, du gerne vil. Der findes bl.a. vingårde og Europas største drypstenshule Cuevas del Hams, som er yndet steder for turister. Især for børn er drypstenshulen en populær oplevelse ligeledes aqua forlystelsesparkerne. Mallorca er dertil kendt for at være et rent ferieparadis for børn og meget børnevenligt, og heraf et attraktivt feriemål for mange børnefamilier. Også grundet den korte rejsetid fra Danmark. 

Nyd den lokale og lækre mad på Mallorca

Ældre foretrækker også Mallorca som rejsemål

Mallorca har altid været et yndet rejsemål for mange ældre. Det skyldes nok ligeledes, at det er nemt at komme til Mallorca fra Danmark. Dertil det behagelige klima året rundt trods en smule regn i vinterperioden. Dog kan det også for mange ældre være forbundet med tryghed og glæden ved at komme samme sted året rundt. Heraf oplever de, at de er kendt af personalet, hvilket nok er forbundet med danskhed for mange danskere. 

Sol er forbundet med livsglæde

Vi kender alle glæden, når foråret titter frem i Danmark, men på Mallorca er det svært ikke at finde glæden ved de grønne olivenlunde og blomstrende mandeltræer. Naturlig sundhed som også er et yndet spise for mange udover de lækre catalanske retter, som Mallorca også byder på. Generelt er sydhavsøen Mallorca kendt for uspoleret natur, så langt øjet rækker.