Skil dig ud fra mængden i byen med en smuk hæk

Bænk foran hæk
dsfv6

Har du boet i den samme by i lang tid? Og du er måske begyndt at lægge mærke til, at dit hus ligner de andre mere og mere? Når man befinder sig i en forholdsvis ensartet hverdag, hvor det hele har været på samme måde i rigtig mange år, så lægger man næsten ikke engang mærke til det, når det pludselig ikke spiller mere. 

Hvis du gerne vil skille dig lidt mere ud af mængden på din vej, så er hækken et rigtig godt sted at starte, fordi det netop er noget af det første, man ser, når man kigger på en hus udefra. Derfor får du herunder 2 gode tips til, hvad du kan gøre for at skille dig ud fra mængden med en rigtig smuk og unik hæk.

Blomstret hæk

En hæk der er helt unik

Et godt sted at starte er ved at vælge en hæk, som allerede ved første øjekast – uden klipning – er rigtig smuk og anderledes at se på. Der er rigtig mange, som har ganske almindelige grønne hække, som udelukkende har blade på. Det ser også flot ud, men hvis du gerne vil skille dig ud, kan du med fordel vælge en hæk med nogle smukke og farverige blomster på – det kunne eksempelvis være den smukke dronningebusk, Kolkwitzia Amabilis, som du kan bruge som hæk. Ofte er det nemlig de små detaljer, der kan gøre en stor forskel og give et helt unikt indtryk – så det skal du selvfølgelig gå efter.

Kvinde klipper hæk

En flot klippet hæk

Nogle gange behøver en flot hæk ikke nødvendigvis at være den, som har flest blomster eller den slags. Nej, nogle gange kan man faktisk gøre det ret nemt for sig selv at få en hæk, som skiller sig ud fra resten af dem i byen, ved blot at klippe den på en rigtig flot måde.

Det kan være, at du er typen, som sætter pris på en ren og klar stil – så skal din hæk selvfølgelig klippes til perfektion, hvor der ikke er en eneste gren, som stikker ud. 

Det kan også være, at du har det fint med kunst og kreativitet. Så kan du eksempelvis lade dig inspirere af Tim Burtons film “Edward Scissorhands” og klippe din hæk i et meget særlige former – eller hyre nogen til at gøre det. Det vil i hvert fald også gøre, at din hæk kommer til at skille sig ud fra mængden – det er jo ikke helt dårligt!