Sådan finder du de rigtige telemetri kabler

dsfv6

Det er vigtigt, at der er styr på udstyret, når det kommer til lægeligt arbejde. For det er vigtigt, at alle målinger kan foretages korrekt. Det skyldes ikke mindst, at det ofte er på baggrund af disse målinger, man vil stille en diagnose og derfra også behandle ting på bestemt vis. Med andre ord skal alting altså fungere efter hensigten. Men for at dette kan lade sig gøre er det altså også vigtigt, at man vælger det udstyr, som bedst lever op til forventningerne. Det skal nemlig passe til den måde, man arbejder på, også når man skal vælge telemetri kabler.

Få det rigtige antal led

Det er først og fremmest vigtigt, at du får det rigtige antal led, når du skal vælge, hvad du skal gå med. For det er bestemmende for, hvor mange punkter på kroppen du kan foretage målinger på.

Du skal i den forbindelse finde ud af, om du vil have 5 eller 10 led. Det er nemlig to af de valgmuligheder, du vil have. Det vil altså også sige, at du, afhængigt af hvad du vælger, enten vil kunne måle på 5 eller 10 punkter på kroppen.

Inden du kan tage en god beslutning, skal du altså have tænkt over, hvad dine behov er i denne sammenhæng.

Få den rigtige længde

Derudover skal du også vælge telemetri kabler, der har den rigtige længde. Også på dette punkt har du nemlig flere valgmuligheder. Derfor kan det være med til at afgøre, hvor stort råderum du har, når du arbejder.

Du kan blandt andet vælge længder på:

  • 60 cm
  • 85 cm
  • 90 cm
  • 125 cm

Det kan altså også få betydning for, hvordan du kan udføre dit arbejde. På dette punkt er du også nødt til at tænke over, hvad dine behov er for at kunne tage den rigtige beslutning om, hvad du skal have.