Sådan gør du terrassen sommerklar

dsfv6

Sommeren står for døren. Vi har nærmest ventet på den lige siden frosten klemte sig til vores fingre, mens tænderne klaprede. At solen nu begynder at sende sine varme solstråler mod os, gør os blot endnu mere klar til den dejlige tid, vi går imøde. Har en terrasse, der skal klargøres til sommersæsonen? Så kan du i denne artikel få inspiration til, hvordan du gør den klar.

 

Havesofaer til de hyggelige stunder

Der er næsten ikke noget, der er mere hyggeligt end at slange sig i en havesofa, mens solen gør sit arbejde. Hvis du gerne vil skabe en hyggelig terrasse, kan det absolut anbefales, at du anskaffer dig en havesofa. De fås i et hav af varianter, og nogle af dem kan sammensættes, så du kan skabe lige dét loungeområde, du drømmer om. Gør dem ekstra komfortable med hynder. Investér gerne i en hyndeboks, så du kan lægge dem derned, hvis vejrudsigten lover regn. Du kan finde tilbud på hyndeboks hos langt de fleste forhandlere, da hyndeboks tilbud er populært i disse måneder.

 

Bløde plaider, friske blomster og grønne planter

Skru ekstra op for hyggen ved at dekorere terrassen med friske blomster og grønne planter. Det giver altså bare noget liv til terrassen. Hvis du ikke har de grønneste fingre, bør du lede efter planter, som ikke kræver meget pasning. Led evt. også efter plaider til, når sommernætterne bliver kølige. Når du alligevel leder efter hyndeboks tilbud hos forhandlerne, kan du med fordel også lede efter tilbud på plaider. Begge typer varer sælges oftest af de samme forhandlere.

 

Kokkerér lækre sommerretter med en grill

Er du vild med at lave mad udendørs, kan du spice terrassen op med en grill. Det er naturligvis en dyrere investering, men hvis du elsker at kokkerere lækre sommerretter, hvorfor så ikke gøre det i solskin?

 

God sommer!